Dnevna najava: Nastavak kvalifikacija za EURO

162 11.06.2019 08:24 Volcano sport tim

Rusija - Kipar 20:45 
(Kvalifikacije za EURO)

Rusija je veliki favorit u meču koji se igra u Nižnjem Novgorodu. Ekipa koju predvodi iskusni stručnjak Čerčesov igra sjajno, i nastavlja da pruža odlične partije i nakon Svjetskog prvenstva. Rusi imaju dvije pobjede iz tri utakmice i pokušaće da se pobjedom u večerašnjem okršaju primaknu cilju, a to je kvalifokovanje za sledeći EURO.

Belgija - Škotska 20:45
(Kvalifikacije za EURO)

Belgijanci imaju tri pobjede iz tri meča, i večerašnjom pobjedom bi gotovo obezbijedili plasman na evropsko prvenstvo. Sa druge strane, Škoti dijele drugu poziciju na tabeli sa Rusijom i pokušaće da večeras iznenade Belgiju i dodatno zakomplikuju nastavak u ovoj grupi.

Njemačka - Estonija 20:45
(Kvalifikacije za EURO)

Večeras gotovo ne postoji šansa da Estonci iznenade Njemačku. Njemci iz dvije utakmice imaju dvije pobjede, a večerašnja utakmica bi trebala da bude odrađivanje posla za Rojsa i drugove. 

Italija - BIH 20:45
(Kvalifikacije za EURO)

Italija je prva na tabeli, iz tri meča ima tri pobjede, dok će Bosanci imati težak zadatak da nakon iznenađujućeg poraza u Finskoj ostvare dobar rezultat večeras. Italija je veliki favorit, i Insinje i drugari će pokušati da i na četvrtoj utakmici u ciklusu ostvare četvrtu pobjedu.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45