Anđela se vraća u Budućnost

250 28.03.2018 10:35 Volcano sport tim

Anđela Bulatović na kraju sezone pojačaće Budućnost - igračica koja je svoj doprinos unijela u tri evropska trofeja našeg najtrofejnijeg sportskog kluba, kao ostvarena i zrela igračica, dogovorila je povratak u redove crnogorskog šampiona, piše Pobjeda.

Podgoričanka je u dresu seniorskog tima ''plavo-bijelih'' debitovala još 2005. godine, a kao tinejdžerka dočekala trofej Kupa kupova naredne godine. U sezonama koje su uslijedile bila je jedna od nosilaca igre i u odbrani i napadu, a posebno važnu ulogu imala je u generaciji koja je osvojila Kup kupova 2010. godine. Najveća radost, trofej Lige šampiona, dosanjan je 2012. godine u Podgorici. Od ljeta 2013. godine nastupala je za ljubljanski Krim, a u prethodne tri i po godine za ruski Rostov i mađarski Erd.

Najveće uspjehe sa reprezentacijom srednji bek dočekala je upravo kao igračica Budućnosti olimpijsko srebro i evropsko zlato 2012. godine. U Budućnost se Anđela vraća kao izuzetna podrška mladim igračicama koje u Ligi šampiona stasavaju za budućnost crnogorskog rukometa. Tako će Anđela u timu imati ulogu svojevrsnog mentora na terenu. Jasna je namjera uprave kluba da za narednu sezonu tim koncipira kao okosnicu crnogorske reprezentacije, jer je prije Bulatović dogovoren povratak reprezentativne golmana Marine Rajčić iz Meca.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45