ATP

Novak nakon povratka i bolnog poraza: Ne osjećam se dobro...

259 12.03.2018 08:31 Volcano sport tim

Srpski teniser Novak Đoković nije uspio da se plasira u treće kolo mastersa u Indijan Velsu, pošto je sinoć izgubio od 109. tenisera na svijetu, Japanca Taro Danijela, sa 6:7, 6:4, 1:6.

Novak je nakon meča rekao da se osjećao kao da igra prvi meč u karijeri, da je potpuno izgubio ritam i da je napravio preveliki broj neobajšnjivih grešaka.

"Osjećao sam se kao da igram prvi meč na ATP turu. Veoma čudno. Mislim, potpuno sam izgubio ritam, sve. Zahvalan sam što sam tako brzo izašao na teren poslije operacije. Ali, istovremeno, nisam se uopšte osjećao dobro", rekao je Đoković poslije meča.

Bio je to prvi meč Đokovića od poraza od Hjeon Čunga na Australijan openu.

Đoković je poveo protiv Danijela sa 5:2 u prvom setu, ali su nakon toga počele da se gomilaju neiznuđene greške bivšeg broja jedan, kojih je na kraju bilo ukupno 58. 

"Napravio sam toliko neiznuđenih grešaka da je ovo bio jedan od onih dana kada niste u mogućnosti da pronađete ritam sa osnovne linije, posebno na bekhendu. Neobjašnjive, nekarakteristične greške... Ali, pretpostavljam da je sve to dio specifičnih okolnosti u kojima sam u ovom trenutku", rekao je Đoković. 

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45