Zašto je Dragana Cvijić tražila da se obrati crnogorskim medijima

285 11.03.2018 10:18 Volcano sport tim

Nekada je Morača bila pravi pakao za sve gostujuće ekipe kada igraju protiv rukometašica Budućnosti, ali već par godina to nije slučaj. Iako je i dalje ulaz besplatan, gotovo da se niko ne sjeća kada su tribine bile pune.

Nije to bio slučaj ni sinoć kada su plave dočekala moćni Vardar, za koji od ove sezone nastupa bivša rukoemtašica Budućnosti Dragana Cvijić.

Sjajna pivotkinja imala je poruku sa sve u Podgorici nakon što je njen tim slavio protiv Budućnosti - 30:25.

"Došla sam na konferenciju i tražila da se ja obratim medijima, jer želim da pozovem publiku da podrži Budućnost protiv Đera", podsjetila je Cvijićeva da plave uskoro očekuje veliki klasik u četvrtfinalu Lige šampiona.

"Plasman među osam najboljih je ogroman uspjeh za ovaj mladi tim. Presrećna sam kada igramo utakmice protiv Budućnosti jer je to prilika da napredujemo i mi i oni. Zadovoljstvo je igrati protiv Budućnosti jer uvijek izvuku maksimum i znamo da moramo da pružimo sve od sebe da bi došle do pobjede. Vjerujem da će navijači doći da podrže ovaj tim u četvrtfinalu bez obzira na to kakav će biti rezultat protiv favorizovanog protvnika jer su ove djevojke zaslužile punu dvoranu kao što su je preksinoć imali košarkaši Budućnosti”, dodala srpska rukometašica.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45