Slovenci napuštaju EP?

353 16.01.2018 11:44 Volcano sport tim

Rukometni savez Slovenije razmišlja da povuče reprezentaciju sa Evropskog prvenstva kao znak revolta zbog dešavanja u finišu meča protiv Njemačke (25:25).   

- Ono što se događa u ovoj godini je otišlo preko granica zdravog razuma. Mi ozbiljno razmišljamo o odlasku sa takmičenja, iako smo strane svjesni svih posljedica koje bi mogle dočekati naše sljedeće generacije. Potrebno je, međutim, napraviti rez, do sada smo uvijek tiho i bez komentara pokušavali riješiti stvari, ali ovaj je put otišlo sve preko granice - rekao je generalni sekretar RS Slovenije Goran Cvijević.

Slovenija i Njemačka igrale su 25:25 u meču drugog kola grupe C, a Njemci izjednačili iz sedmerca na isteku vremena, nakon što su sudije iz Litvanije Gatelis i Mažeika nekoliko minuta gledale video-snimak i procijenile da je Blagotinšek ometao izvođenje lopte sa centra. Zbog toga je dobio direktni crveni karton, dok je istovremeno dosuđen sedmerac za Njemačku.

Slovenija u posljednjem kolu grupne faze igra protiv Crne Gore (srijeda u 20.30). ''Lavovima'' treba pobjeda kako bi izborili plasman u drugu rundu šampionata. 

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45