Lea nijesu opčinili Sitijevi milioni

252 05.12.2017 04:17 Volcano sport tim

Lionel Mesi imao je astronomsku ponudu Mančester sitija, ali je odbio, otkrivaju novinari Marke.

Prema pisanju poznatog madridskog lista, Argentinac je odbio 100 miliona eura bonusa za potpis, kao i godišnju platu od 50 miliona, ali nije otkriveno da li su u pitanju euri ili funte. Ukoliko bi plata bila obračunata u britanskim novčanicama, iznosila bi skoro 57 miliona eura. 

Šeik Mansur bin Zajed Al Nahjan, vlasnik kluba sa ''Etihada'', želio je po svaku cijenu da dovede petostrukog osvajača Zlatne lopte i nije tražio izgovore, već je ponudu direktno poslao predsedniku Barse Đosepu Mariji Bartomeuu. Marka piše da je period od juna do avgusta ove godine bio "biti ili ne biti" za dovođenje Mesija, kao i da nije bilo važno ni kakav je odnos menadžera Pepa Gvardiole sa svojim bivšim učenikom – šeiku je samo Mesio bio u glavi. 

Ponuda ''građana'' je bila toliko velika da su na ''Nou Kampu'' znali da moraju da odgovore u sličnom maniru, kako bi zadržali svog najboljeg igrača. To je nekoliko puta tokom ljeta bilo potvrđivano i demantovano, a on je prije nekoliko dana konačno stavio potpis na produženje saradnje. 

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45