Batak i Jeknić među fudbalskom elitom

410 16.11.2017 08:22 Volcano sport tim

Desetak proteklih dana odlučujući mečevi kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo bili su u žiži planetarne javnosti. I dok se voz za Rusiju punio, u dalekom Meksiku igran je veoma zanimljiv humanitarni duel pod nazivom "Za mir u svijetu".
Među brojnim bivšim asovima fudbala, učešće u spektaklu uzela su i dva nekadašnja reprezentativca Crne Gore - Vlado Jeknić i Radoslav Batak s ponosom su predstavljali Crnu Goru.
Tandem štopera igrao je u timu Evropskih zvijezda zajedno sa Karlesom Pujolom, Paulom Rosijem, Stefanom Fioreom, Pericom Ognjenovićem... Na suprotnoj strani u timu Američkih zvijezda bili su Ronaldinjo, Valderama, Zamorano, Đalminja, Fonseka, domaći idoli Borgeti i Hernandez...
Na stadionu Koregidora u Keretaru, gdje je Ronaldinjo proveo dio fenomenalne karijere, blistao je upravo brazilski mađioničar - pogotkom za pamćenje i vrhunskom asistencijom za Gabrijela za konačnih 2:2 (za Evropu pogađali Fernando Meira i Serhio Paćon), označio je dolazak susreta na penal rulet i kasniji trijumf "domaćina".
Rezultat je međutim najmanje bitan - poenta priče je druženje nekadašnjih asova i naravno skupljanje sredstava za najugroženije.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45