Mirotić zatražio trejd

259 27.10.2017 12:34 Volcano sport tim

Nikola Mirotić zatražio je od uprave Čikaga da ga trejduje poslije tuče sa saigračem Bobijem Portisom, u kojoj je izvukao deblji kraj. Mirotić se još oporavlja od frakture jagodične kosti, zbog koje je morao i na operaciju, a od Portisovog udarca zaradio je i potres mozga.

Košarkaš rođen u Podgorici je, navode američki mediji, stavio veto na klauzulu o zabrani trejda, zbog čega će Bulsi imati mogućnost da ga stave na tržište. Ali, tek od 15. januara. On je ljetos propustio Eurobasket sa Španijom zbog pritiska kluba da neće dobiti novi ugovor ukoliko se posveti igrama u nacionalnom timu. Nakon što je odjavio ''crvenu furiju'', dobio je dvogodišnji ugovor vrijedan 27 miliona eura.

Čikago je u međuvremenu suspendovao Portisa i pokušao da izgladi situaciju, ali izgleda da njih dvojica više ne mogu zajedno u istoj svlačionici. Naime, Portis se poslije incidenta izvinio saigračima zbog toga što je uradio, ali ne i Mirotiću. Nedugo zatim Mirotić je u krugu porodice donio odluku da napusti Čikago.

 

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45