Partizan pita za Grubača

342 12.09.2017 11:01 Volcano sport tim

Talentovani crnogorski fudbaler Sergej Grubač (17) velika je želja Partizana, koji bi da ga dovede već u januaru, piše Arena. Ipak, najveći kiparski klub, APOEL, neće ga se lako odreći.

Prema informacijama iz Beograda i sa Kipra, visoki napadač koji je ovog ljeta debitovao za seniorski tim APOEL-a na pripremama, prethodnih je mjeseci više puta praćen od strane Partizanovih skauta. Beogradski klub je spreman da pregovara sa APOEL-om oko obeštećenja za našeg talenta. Koliko sina Vanje Grubača, nekada proslavljenog crnogorskog internacionalca, cijene u APOEL-u, najbolje svjedoče riječi Marija Bina, Holanđanina koji je doskora vodio prvi tim. Bin je, najavljujući Sergejev prvi nastup na pripremama, govorio o njemu kao ''novom Van Bastenu''.

Sergej će već u srijedu igrati u dresu mladog tima APOEL-a u gostima Real Madridu u Ligi šampiona za mlade. Stručni štab je procijenio da za ovu priliku bude u ekipi do 19 godina, protiv jedne od najtalentovanijih ekipa Evrope u toj generaciji. Grubača će i na tom meču pratiti brojni skauti velikih evropskih klubova. Zato ne čudi žurba Partizana i želja šampiona Srbije da ga dovede što prije i priključi prvom timu.

 

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45