Srbija bez Raduljice na Eurobasketu

265 17.08.2017 09:54 Volcano sport tim

Miroslav Raduljica propušta Evrobasket u Turskoj, to je konačna odluka koju je donio selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

Više nema ni najmanje dileme - Srbija će na Evropskom prvenstvu (31. avgust - 17. septembar) igrati u značajno izmijenjenom sastavu u odnosu na neka prethodna takmičenja. 

Srpska reprezentacija danas u 13.30 putuje za Hamburg, gdje će od petka do nedjelje igrati protiv Njemačke, Poljske i Rusije, a u avionu nije bilo Raduljice. Razlog tome je dogovor sa selektorom Đorđevićem, koji je odlučio da na najboljeg srpskog strijelca prošlogodišnjeg olimpijskog turnira ne računa ove godine. 

Raduljica će se sada maksimalno posvetiti terapiji i oporavku koljena, koje je pretrpjelo upalu i isto nije pokazalo značajnije znake napretka. Ne da bi Raduljica bio spreman za Evrobasket. 

Doktor košarkaške reprezentacije Srbije Dragan Radovanović najavio je nedavno da se još čekaju rezultati pregleda, ali je u međuvremenu donijeta i konačna odluka da centarsku liniju ovog ljeta čine Boban Marjanović, Vladimir Štimac i Ognjen Kuzmić.

Ono što, donekle, ohrabruje, jeste da je Nemanja Nedović počeo da trenira niskim intenzitetom što bi moglo, a i ne mora, da znači da će se eksplozivni bek Unikahe naći u avionu za Istanbul krajem mjeseca.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45